Webinars & Seminars

Onze webinars zijn ontwikkeld voor schadebehandelaars en risicomanagers, en worden gepresenteerd door onze senior experts. Deze webinars behandelen sommige van de meest actuele kwesties. Om deel te nemen, hoeven bezoekers alleen te beschikken over een computer, omdat alle cursussen via VOIP worden aangeboden. De webinars starten om 10 a.m CT/4 p.m. GMT+1

Ben je geïnteresseerd in het verkrijgen van Permanente Educatie voor jouw deelneming aan één van onze webinars, email ons dan op webinars@arepa.com

Webinars

Technische Reconditionering in Complexe Omgevingen
11-9-2019 Webinar
10 a.m. CT – 11 a.m. CT

Kom meer te weten over de basis van technische reconditionering om het fundament te leggen voor schadebeperking aan appartuur en minimaliseren van bedrijfsschade. Luister naar echte praktijkgevallen over verslechtering van apparatuuren begrijp hoe je moet omgaan met commerciële apparatuur en de beschikbare opties om te herstellen naar de staat van voor het evenement.

Inschrijven »
"The New Frontier": Technische Reconditionering en de Noord-Amerikaanse windenergie-sector
11-12-2019 Webinar
10 a.m. CT – 11 a.m. CT

Het doel van deze cursus is om experts, verzekeringsmanagers, eigenaren en fabrikanten (OEM's) te informeren over het herstel van windturbines na thermische incidenten, verontreiniging door roet, stof, lekken van olie en koelvloeistof. Onze experts zullen de verschillende soorten incidenten met betrekking tot windturbineschade bespreken en het reconditioneringsproces bespreken. In dit webinar wordt ook beschreven hoe u effectief een noodplan kunt opstellen dat is afgestemd op uw apparatuur.

Inschrijven »
View On Demand »

Seminars

Reconditionering en herstel van commerciële apparatuur
Seminar


Deze cursus behandelt de basis van technische reconditionering en herstel na veelvoorkomende soorten incidenten, die goede mogelijkheden voor technische reconditionering opleveren en strategieën en technieken voor het behoud, stabilisering en reinigen van apparatuur.

Neem contact met ons op »
Schadeclaims Medische Apparatuur
Seminar


Medische apparatuur is zeer specialistisch en extreem kritisch in alle partijen betrokken in de zorgsector. Wanneer medische apparatuur buiten bedrijf is, groeit de stilstandschade snel. In deze cursus bespreken onze techische experts the beste manieren om de gevolgen van incidenten te verlichten als bedrijfskritische appartuur betrokken is.

Neem contact met ons op »
"Don't get blown away": storingen in windenergie apparatuur
Seminar


Windturnines zijn erg duur en zijn afhankelijk van complexe elektrische en mechanische systemen. Ze zijn in bedrijf in ruwe omstandigheden en staan steeds onder invloed van extreme hitte, extreme kou, stof, zeemist, bliksem, vocht en andere verontreiniging. Gegeven het grote gevaar deze onderdelen lopen alleen al op hun locatie, kunnen serieuze incidenten als brand, vlambogen en bliksem, ofwel direct schade of indirecte schade - andersgezegd verontreiniging, tot gevolg hebben. In dit seminar geven we een overzicht van de meestvoorkomende incidenten die windturbies bedreigen en bespreken we strategiën en methodes om productiviteit te maximeren.

Neem contact met ons op »
Incidenten met IT/telecommunicatie apparatuur
Seminar


Computers, servers en vitale telecommunicatiesystemen zijn onmisbaar in alles wat we doen. Bedrijven en personen die een schade aan bedrijfskritische IT of telecommunicatie appartuur meemaken, kunnen catastrofale bedrijfsschade lijden, omzet mislopen of erger. In deze cursus, behandelen we voorkomende scenarios die IT/telecommunicatie apparatuur raken, zoals brand of overstroming, en reiken we deelnemers de beste methodes aan om schade te evalueren en te verlichten door de implementatie van technische reconditionering.

Neem contact met ons op »

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Nieuws

Lees meer »