Restoring Confidence in Your Equipment

Geplaatst op: 1-5-2017
Link: http://www.envistaforensics.com/

Met de overname van AREPA kondigt Envista Forensics uitbreiding aan van wereldwijde reconditioneringsactiviteiten

Atlanta, GA, USA --- 2 mei  2017 ---
Grover Davis, de algemeen directeur van Envista Forensics (“Envista”), heeft vandaag de overname aangekondigd van AREPA, een voorname leverancier op het gebied van industriële en high-tech reconditionering dat haar hoofdkwartier heeft in Silkeborg, Denemarken. Met deze aankondiging versterkt Envista, wereldwijd bekend als topleverancier van oplossingen op het gebied van forensische techniek en reconditionering ten behoeve van verzekeringsmaatschappijen, schade-experts,de juridische deskundigen en specialisten op het gebied van risicomanagement, haar strategische positie – die al was gevestigd door TekPro Global, Envista’s reconditioneringsdivisie, als de wereldwijde leverancier van technische reconditionering. Deze overname stelt Envista ook in staat voortdurende groei te bewerkstelligen voor haar forensische consultancy activiteiten in de gehele Europese markt.

AREPA, opgericht in 1981, heeft tegenwoordig meer dan honderdtwintig werknemers in tien kantoren verspreid over Denemarken, Nederland en Zweden. Zij leveren over de gehele wereld diensten op het gebied van technische reconditionering aan zowel verzekeraars, schade-experts als aan de scheeps-, offshore- en windenergie-industrie. Aansluitend aan deze transactie, zullen alle zakelijke reconditioneringsdiensten, inclusief die diensten die voorheen in Noord-Amerika werden aangeboden onder de merknaam van Envista’s TekPro Global, onder de merknaam AREPA worden aangeboden. AREPA’s leiderschap vervult een spilfunctie in het leiden van de nieuwe wereldwijde organisatie.

“AREPA is een vernieuwende leider in de reconditioneringsindustrie, levert haar klanten over de gehele wereld consultatieve en integrale oplossingen op het gebied van reconditionering, en wij voelen ons vereerd dat zij zich met hun fantastisch team hebben aangesloten bij de Envista Forensics familie,” aldus de algemeen directeur Grover Davis. Daarna voegde hij toe “Naast dat zij een uitzonderlijk product van wereldklasse leveren, heeft AREPA dezelfde gedrevenheid als Envista om klantenservice van wereldklasse te verlenen, waar ter wereld dit ook nodig is.”

Bob Wedoff, de president-directeur, merkte op dat “Wij altijd trots zijn geweest op de technische vaardigheden, kwaliteit en klantenservice van onze TekPro divisie, evenals van hun internationale reikwijdte vanuit hun bases in de Verenigde Staten en Canada. Onze samenwerking met AREPA, verheft echter onze reconditioneringsactiviteiten van een internationale organisatie naar een werkelijk wereldwijde organisatie, en het huwelijk met AREPA’s gespecialiseerde deskundigheid op het gebied van Scheepvaart en Energie vult de kracht van TekPro aan waardoor er op een unieke en krachtige wijze zekerheid wordt verschaft in geval van uiterst uitdagende schade en rampen.” 

 “Namens AREPA, ben ik zeer verheugd dat wij deel gaan uitmaken van de Envista familie. Sinds AREPA in 1981 werd opgericht, is het streven naar uitstekende service altijd belangrijk geweest,”stelt Torben Vad, technisch directeur van AREPA. Daarna stelde hij “Zonder twijfel vormen de werknemers AREPA’s meest waardevolle vermogen. Het verschaffen van zekerheid en groeimogelijkheden aan onze werknemers is een van mijn grootste verantwoordelijkheden, en Envista vertegenwoordigt al die belangrijke waarden die zorgdragen voor stabiliteit. Bovendien, als de marktleider op het gebied van forensische consultancy en techniek, levert Envista een scala aan spannende, nieuwe mogelijkheden voor de werknemers van AREPA en samen vormen wij een wereldwijde leverancier die de gezamenlijke diensten tot een nog hoger niveau tillen.

Over Envista Forensics
Envista is wereldwijd een leider op het gebied van forensische techniek & reconditionering, levert storingsanalyse, brand- en explosie-onderzoek, digitale recherche, ongevallenreconstructie, bouwadvies, geotechnische techniek, schade-evaluatie en reconditionering van installaties na allerlei rampen.

Envista levert al ruim 30 jaar diensten aan verzekeraars, juridische diensten en bedrijven op het gebied van risicomanagement. Haar deskundigen reizen de gehele wereld over vanuit 30 kantoren verspreid over Noord-Amerika, Latijns-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Singapore en Australië.

Download hier het persbericht in het engels

Deel dit artikel