Restoring Confidence in Your Equipment

NEN3140 herhalingen

Om uw certificaat te verlengen en uw kennis op te frissen!

 • Training
 • In het kort

  Een deelnemer die in het verleden een NEN3140 training heeft gevolgd dient regelmatig de behandelde stof te herhalen. Afhankelijk van een aantal specifieke factoren is de gemiddelde frequentie van een opfristraining twee jaar.

  Met deze opfristraining kan de bevoegdheid weer worden verlengd. Tijdens de opfristraining worden de nieuwste inzichten en veranderingen behandeld en kunnnen tevens vragen uit de praktijk worden behandeld.

  Doelgroep

  Medewerkers die zijn aangewezen als VOP, VP, IV of WV en deel hebben genomen aan een NEN3140 training.

  Lesmethode

  Praktijk en theorie ondersteunen elkaar. Daarom wisselen wij in ons trainingscentrum de theorie en praktijk met elkaar af. Na afloop van de training bent u al ervaren!

  In een tijd van online leren denken wij dat het contact met een echte docent nog steeds een meerwaarde heeft. Daarom kiezen wij voor kleine groepen en ervaren docenten die ook direct in kunnen gaan op vragen van de deelnemers.

 • Doel en afsluiting
 • Doel van de training

  Na afloop is de deelnemer weer bevoegd én op de hoogte van de laatste wijzigingen, werkprocedures en middelen.

  Afsluiting

  Tijdens de herhalingstraining zal op een praktische wijze worden getoetst of de deelnemer de lesstof beheerst. De deelnemer ontvangt na deelname aan deze training een certificaat.