Brandschade herstel

Brandschade herstel AREPA heeft de expertise
Bent u op zoek naar een technisch herstelbedrijf met brandschade expertise? Dan bent u bij AREPA op de goede plek. 

 

Brandschade herstel aanvragen  »

 

Brandschade expertise

Na brandschade hebben water, roetdeeltjes en chemicaliën die zijn neergeslagen op technische apparatuur een zéér nadelig effect op de elektrische, elektronische en mechanische apparatuur. Snel en vakkundig brandschade herstel is daarom aan te bevelen.

De gevolgen van een verontreiniging door brandschade, ook wel gevolgschade genoemd, kunnen enorm verschillen, afhankelijk van gebruikte blusmiddelen, de aanwezige chemicaliën of soort verontreiniging, de hoeveelheid of concentratie van elke respectievelijke verontreinigende stof, de omgevingsomstandigheden op de schadelocatie, en het type apparatuur en de materialen die zijn gebruikt bij de constructie van de apparatuur.

De soort verontreiniging die is neergeslagen op de apparatuur hangt sterk af van de samenstelling van de verbrande materialen, de toegepaste blusmiddelen, of de bron en samenstelling van het afval (of puin) dat bij de brandschade ontstond. Het verontreinigingsniveau is wisselend, afhankelijk van een samenstel van factoren, zoals:

  • Locatie van de apparatuur met betrekking tot de bron en de ventilatie/afzuiging
  • Type apparatuur: Bepaalde typen apparatuur zijn gevoeliger voor snelle achteruitgang dan andere typen. Bijvoorbeeld, installaties die gebruik maken van hoogwaardige elektronica kunnen sneller technische degradatie oplopen ten gevolge van de calamiteit, dan minder gevoelige apparaten
  • Temperatuur en luchtvochtigheid in de omgeving.

 

Download whitepaper schade na vlambogen»

 

Reiniging na brandschade

Na brand zijn techniek, machines en apparatuur beschadigd. De rook is overal doorgedrongen en bedekt de inboedel met roet. AREPA is wereldwijd specialist in technische reiniging na brandschade en kan deze schade snel en vakkundig herstellen. De brandschade reiniging wordt uitgevoerd door gecertificeerde vakmensen die technisch aan de top staan van hun branche.

Doordat onze specialisten weten wat ze doen is veel tijd te winnen. En tijd is een hele belangrijke factor bij het brandschade reinigen, zodat roet en chemicaliën minder kans hebben om verdere aantasting van/beschadiging aan apparatuur en machines toe te brengen. Uw organisatie is dus snel weer in bedrijf, waardoor de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd is. U kunt uw technische apparatuur snel weer vol vertrouwen gebruiken na brandschade reiniging door AREPA. En tegen een fractie van de kosten van vervanging.
Brandschade herstel aanvragen »
 

Krijg de hulp die je nodig hebt

Ontdek alles over reiniging na brandschade en meer.Recent nieuws

Lees meer »