Over ons

Waar Staan We Voor

Timing is van het hoogste belang voor onze klanten en daarom ook voor ons.

Na een calamiteit is het uiterst belangrijk dat onze klanten zo snel mogelijk weer kunnen doorgaan met de gewone bedrijfsactiviteiten. Elke dag waarop het bedrijf stil staat, kan leiden tot verlies aan omzet, een vermindering van voorraad, een tekort aan dienstverlening of capaciteit of zelfs tot ontslag van medewerkers.

We hebben onze klanten honderden miljoenen euro’s kunnen besparen door hun inkomstenstroom zo snel mogelijk weer op gang te brengen, de bedrijfsstilstand te beperken waardoor uiteindelijk op de kosten van nieuwe machines kon worden bespaard. AREPA is er trots op dat zij goed luistert naar haar klanten en ze steeds de behoeften en prioriteiten van haar klanten afstemt op haar dienstverlening. We zijn er trots op dat veel bedrijven hun vertrouwen in ons stellen wanneer ze hulp nodig hebben en we zijn ons bewust dat deze mate van vertrouwen niet alleen tijdens het project bestaat maar ook daarna, wanneer de gemoederen weer zijn bedaard en men weer verder gaat.

Steun aan liefdadigheidsinstellingen

Al een aantal jaren ondersteunt AREPA trots, via onze moedermaatschappij Envista Forensics, liefdadigheidsinstellingen op het gebied van redding en hulpverlening aan miljoenen mensen overal ter wereld in tijden van nood, wanneer zij worden geconfronteerd met rampen en calamiteiten. 

Wij ondersteunen het International Rescue Committee (IRC) en het Amerikaanse Rode Kruis  American Red Cross omdat wij als bedrijf echt zijn begaan met het welzijn van de maatschappij.  Deze fantastische organisaties werken geheel in lijn met onze missie en waarden door diegenen te helpen die met verlies worden geconfronteerd. 

Deze waarden vallen ook samen met de huidige gebeurtenissen in 2020, en op een diep menselijk niveau is onze organisatie druk bezig manieren te ontwikkelen hoe we organisaties op het gebied van gelijke rechten en gemeenschappen en bedrijven die hulp en ondersteuning nodig hebben kunnen helpen.


Wat Doen Wij

AREPA is een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van schaderaming en herstel van machines en apparatuur. In meer dan 60 landen overal ter wereld hebben we projecten uitgevoerd en onze vertegenwoordigers zijn altijd 24-uur per etmaal oproepbaar om de inactieve tijd te beperken en de voortgang van het bedrijf te waarborgen.

Kortom, AREPA heeft een aantal van ’s werelds meest vermaarde specialisten in dienst om technische installaties te reconditioneren die zijn verontreinigd door brand en roestvorming, wateroverlast, extreme weersomstandigheden, zout- en schimmelvorming, olielekken, fysieke aantasting en zelfs stof of roet. Wij bieden aan aantal essentiële oplossingen:


 

Waar Zijn We Werkzaam

De eerste stappen van het merk AREPA zijn ongeveer 40 jaar geleden gezet in Silkeborg, Denemarken met activiteiten in Nederland, Zweden en het VK. Nadat AREPA in 2017 was overgenomen door Envista Forensics, een wereldleider op het gebied van forensisch advies, werden de Europese activiteiten van AREPA gecombineerd met TekPro Global het vermaarde reconditioneringsonderdeel van Envista in Noord-Amerika. Gezamenlijk heeft AREPA een van de grootste en meest ervaren teams van reconditioneringsspecialisten in de sector.


 
"Het was een fijne ervaring en een plezier met het AREPA team te werken. De acties die AREPA uitvoerde hebben de Honda Engine Plant geholpen snel weer volgens plan op normale productiesnelheid te komen. Ik beveel hen aan bij elk bedrijf dat enige vorm van hulp bij schadeherstel nodig heeft."
Andrew Silver, "Engine Plant Manager", Honda

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Recent nieuws

Lees meer »