Brochures

Ons wereldwijde team is goed geïnformeerd, geschoold en ervaren en voorziet in snelle pasklare oplossingen in een groot aantal bedrijfstakken waar dan ook in de wereld reconditionering is gevraagd.

 

Specialisten in techniek

AREPA is een van 's werelds meest gereputeerde bedrijven op het gebied van schadeanalyse, schadebeperking en reconditionering. Wij zijn gespecialiseerd in het beoordelen, bestrijden en verhelpen van problemen veroorzaakt door corrosie in technische en elektronische apparatuur en elektrische componenten.

 

Building a Sustainable Future

Helping companies and people recover after catastrophic property losses is incredibly rewarding. Being able to reduce the impact on the environment by saving technical equipment further motivates our team and generates an immense sense of pride. In the future, we are committed to making sustainability a key part of our strategy so that we are able to support our clients and communities today, tomorrow and for years in the future.

 

Oplossingen voor de Windenergiesector

Elk uur dat een windturbine stilstaat, betekent een aanzienlijke verlies van productiviteit en omzet. Of de downtijd van het systeem het gevolg is van brand, water of chemische verontreiniging of andere omgevingsfactoren, AREPA heeft meer dan 35 jaar ervaring met het beoordelen van schade, het beheersen van schade en het reconditioneren van windturbines.

 

Preventieve Reconditionering

Preventieve reconditionering, oftewel gepland onderhoud, is een belangrijk onderdeel van facility management. Het effectief beheren en onderhouden van bedrijfskritische apparatuur is noodzakelijk om onvoorziene bedrijfsonderbrekingen tot een minimum te beperken, de betrouwbaarheid van de apparatuur te verhogen en de levensduur ervan te maximaliseren.

 

AREPA Priority Response Programma

Voor bedrijven die afhankelijk zijn van bedrijfskritische apparatuur en installaties, zoals producenten, medische faciliteiten, laboratoria en fabrieken, kan dit bij een calamiteit leiden tot aanzienlijk verlies van omzet en klanten. En mogelijk ook tot imagoschade. Het

 

Specialisten in preventieve reiniging

AREPA Nederland is een toonaangevende technische service-organisatie, onderdeel van de internationaal opererende AREPA Groep met meerdere vestigingen in Europa. De diensten van AREPA Nederland zijn ondergebracht in vier divisies, elk met een eigen expertise.

 

Specialisten in technische reconditionering

AREPA Nederland is een toonaangevende technische service-organisatie, onderdeel van de internationaal opererende AREPA Groep met meerdere vestigingen in Europa. De diensten van AREPA Nederland zijn ondergebracht in vier divisies, elk met een eigen expertise.

 

Marine & Offshore

Elk uur dat een schip of een offshore-installatie niet in bedrijf is, heeft enorme economische gevolgen. Snelle, doelgerichte maatregelen zijn daarom absoluut doorslaggevend - zowel om het directe bedrijfsverlies tot een minimum te beperken als om de gevolgschade te beperken die anders zou kunnen resulteren in nieuwe uitval, nog meer bedrijfsverlies en duurdere reparaties op de lange termijn.

 

Fabricage

De technici van AREPA hebben jarenlange ervaring met het werken met leveranciers van reparatiediensten en vervangende apparatuur, evenals aan gespecialiseerde industriële en productiemachines om de verzekerde te helpen de kosten en leercurve van de aanschaf van nieuwe apparatuur te vermijden.

 

Healthcare/Biosciences

AREPA heeft vanaf het begin schade aan medische- en laboratoriumuitrusting behandeld. Onze ervaren engineers en technici, van wie velen afkomstig zijn uit het biomedische veld, hebben begeleiding gegeven bij verzekeringsclaims in honderden ziekenhuizen en andere onderzoeksinstellingen.

 

Data Centers

In de huidige snelle zakelijke omgeving zijn datacenters de motoren die de meeste bedrijven, instellingen en overheden draaiende houden. AREPA heeft met succes duizenden stuks datacenterapparatuur gereconditioneerd, waardoor honderden bedrijven hun activiteiten snel, kosteneffectief en met minimale systeemintegratie konden herstellen.

 

Academische Instellingen

Academische instellingen en publieke entiteiten worden elke dag beïnvloed door onzekerheid en andere uitdagingen. De deskundigen en technici van AREPA hebben meer dan een kwart eeuw ervaring in het reconditioneren van apparatuur voor universitaire risicoprofessionals, evenals verzekeringsmaatschappijen en juridische professionals die hen bedienen.

 

Commerciële Keuken- en Voedselverwerkingsapparatuur

Schade aan commerciële keuken- en voedselverwerkingsapparatuur vormen een aparte uitdaging voor verzekeraars en polishouders. Hotels, restaurants, pretparken, casino's, luchthavens en ziekenhuizen beschikken allemaal over bedrijfskritische commerciële keuken- en voedselbereidingsapparatuur waarop zij vertrouwen om hun klanten diensten te leveren.

 

FAQ | AREPA Inspexx

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Recent nieuws

Lees meer »