Marktsegmenten

De deskundigen van AREPA behoren tot de toonaangevende experts in de reconditioneringindustrie op het gebied van hoogstaande, technische apparatuur. Onze specialisten hebben de ervaring en kennis om van het begin tot het einde veelomvattende hersteloplossingen te bieden wanneer materiële schade aan uiterst complexe industrieën en apparatuur een uitdaging vormt. Bij AREPA herstellen we het vertrouwen in de apparatuur van de klant, ongeacht de aard van de calamiteit en waar die ook plaatsvond.


Verzekering

Wij ondersteunen verzekeraars en schade-experts in kleine en grote projecten apparatuur te herstellen tot het niveau van voor de schade, wat uiteindelijk de klanten tijd en geld bespaart.

 

Maakindustrie

Wij bieden reconditionering en sanering van gespecialiseerde apparatuur. Wij begrijpen de industriële machinerie en de kosten en leercurven die met introductie van nieuwe apparatuur gepaard gaan.

 

Datacenters

We herstellen datacenters op basis van de meest kosteneffectieve maatregelen, een analyse herstel versus vervanging is daarbij inbegrepen.

 

Windenergie

Ons team heeft al bijna 40 jaar in meer dan 60 landen over de gehele wereld succesvol honderden projecten begeleid met een scala aan typen en modellen.

 

Marine & Offshore

Onze deskundigen zijn opgeroepen om te assisteren bij allerlei soorten marinezaken, van kleine tot de grootste schepen ter wereld.

 

Gezondheidszorg

Onze engineers en technici, velen afkomstig uit de biomedische sector, hebben overal ter wereld begeleiding gegeven bij de hercertificering en reconditionering van medische apparatuur nadat er schade was opgetreden.

 

Onderwijs

Wij werken samen met alle betrokken partijen zodat de schade na een calamiteit zo snel mogelijk wordt beperkt en de colleges weer hervat kunnen worden.

 

Voedingsmiddelen

Voorkom productiestilstand met reconditionering voor de voedingsmiddelenindustrie door AREPA.

 

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Recent nieuws

Lees meer »