Over AREPA Inspexx

AREPA Inspexx inspecteert de veiligheid van elektrische installaties en arbeidsmiddelen. Deze worden tijdens een inspectie gecontroleerd op letsel- en brandrisico’s aan de hand van de volgende Nederlandse technische normen:

En op voorschriften van de fabrikant(en). Met ruim 25 inspecteurs werken wij voor bedrijven, overheden, instellingen en instituten door heel Nederland.

Continuïteit van primaire processen

Wij streven ernaar om de continuïteit van onze relaties te garanderen. Dit doen wij door vast te stellen of elektrotechnische installaties en/of arbeidsmiddelen voldoen aan de wettelijke normen en regelgeving. Daarnaast controleren we ook of deze veilig te gebruiken zijn voor de personen. Dit doen wij mede door de klant te ontzorgen, zodat deze zich kan richten op zijn primaire bedrijfsproces(sen).

Werken bij Inspexx?

Wil je ook elke dag weer het verschil maken voor de klanten? Hou je van uitdagingen en ben je altijd op zoek naar spanning? Inspexx collega’s werken voor meest interessante bedrijven over de hele wereld. Wij zijn altijd op zoek naar inspecteurs/specialisten in diverse vakgebieden.

 

SCIOS gecertificeerd

AREPA Inspexx loopt altijd voorop om onze diensten voor klanten te innoveren. Daarom zijn wij ook trots om te vermelden dat wij als één van de eerste organisaties in Nederland door het SCIOS zijn gecertificeerd. Wij mogen daarom inspecties uit voeren op basis van SCIOS Scope 8,9 10 en 12. Ons streven is te allen tijde om toonaangevend te blijven binnen de inspectiebranche.

Naast het uitvoeren van diverse inspecties zijn wij ook gespecialiseerd in:

  • Trainingen; AREPA Argus traint, adviseert en ondersteunt organisaties op het gebied van arbeidsveiligheid;
  • Thermografisch onderzoek (ITC Level 1 en 2); het detecteren van potentiële defecten in een vroeg stadium;
  • Advies- en tekenwerk.