Preventief onderhoud machines en reconditionering

Preventive Reconditioning Web - preventief onderhoud machines
Doeltreffend onderhoud van machines en bedrijfskritische apparatuur is van wezenlijk belang voor alle belanghebbenden.

Bedrijven voeren preventief onderhoud machines uit om de productiviteit, betrouwbaarheid en de algehele levensduur van machines of apparatuur te verlengen.

Preventief onderhoud machines

Bij AREPA voeren we preventief onderhoud machines uit aan alle technische apparatuur. Wij zijn een industrieel onderhoudsbededrijf en dé deskundigen op het gebied van machine reparatie en onderhoud die u nodig heeft om te voorkomen dat vitale apparatuur en systemen schade oplopen.

Industrieel onderhoud

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van herstel en reconditionering en industrieel onderhoud van beschadigde technische machine en apparatuur, hebben we ook een diepgaande ervaring met het verstrekken van adviezen aan medewerkers betreffende de beste methoden voor industrieel onderhoud van apparatuur en het voorkomen van voortijdige storingen of veroudering van apparatuur. Onze diensten op dit gebied zijn erg divers, maar kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw onderneming.

Onderhoudsplan installaties

Bij alle diensten van AREPA op het gebied van preventief onderhoud van machines is in ieder geval een algehele beoordeling en evaluatie van de huidige toestand van de apparatuur in het onderhoudsplan inbegrepen, evenals aanbevelingen voor verbetering van de werking en prestaties van de apparatuur.

De AREPA medewerkers hebben ervaring met preventief onderhoud van machines, apparatuur en installaties betreffende preventieve reconditionering en het doen van aanbevelingen voor:

  • Bedrijfskritische apparatuur
  • Elektriciteitskasten en -besturingen
  • Procesapparatuur
  • Server-ruimtes
  • Frequentie drives
  • MCC installaties
  • Hoogspanningsinstallaties
  • Transformatoren
  • Onderhoud machineparkPreventief onderhoud machines aanvragen »
 

Krijg de hulp die je nodig hebt

Ontdek alles over onze reconditionering, onderhoud, continuïteitsadvies en meer.Wat Doen Wij

AREPA is een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van schaderaming en herstel van machines en apparatuur. In meer dan 60 landen overal ter wereld hebben we projecten uitgevoerd en onze vertegenwoordigers zijn altijd 24-uur per etmaal oproepbaar om de inactieve tijd te beperken en de voortgang van het bedrijf te waarborgen.

Kortom, AREPA heeft een aantal van ’s werelds meest vermaarde specialisten in dienst om technische installaties te reconditioneren die zijn verontreinigd door brand en roestvorming, wateroverlast, extreme weersomstandigheden, zout- en schimmelvorming, olielekken, fysieke aantasting en zelfs stof of roet. Wij bieden aan aantal essentiële oplossingen:


 

Waar Zijn We Werkzaam

De eerste stappen van het merk AREPA zijn ongeveer 40 jaar geleden gezet in Silkeborg, Denemarken met activiteiten in Nederland, Zweden en het VK. Nadat AREPA in 2017 was overgenomen door Envista Forensics, een wereldleider op het gebied van forensisch advies, werden de Europese activiteiten van AREPA gecombineerd met TekPro Global het vermaarde reconditioneringsonderdeel van Envista in Noord-Amerika. Gezamenlijk heeft AREPA een van de grootste en meest ervaren teams van reconditioneringsspecialisten in de sector.


 
"Het was een fijne ervaring en een plezier met het AREPA team te werken. De acties die AREPA uitvoerde hebben de Honda Engine Plant geholpen snel weer volgens plan op normale productiesnelheid te komen. Ik beveel hen aan bij elk bedrijf dat enige vorm van hulp bij schadeherstel nodig heeft."
Andrew Silver, "Engine Plant Manager", Honda

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Nieuws

Lees meer »