Advisering

AREPA Inspexx kan advies bieden voor een aantal verschillende gebieden, zoals de oorzaak van schade, hoe het personeel goed kan worden opgeleid als het gaat om NEN 3140-vereisten, en hoe goed werkomgevingen te behouden voor optimale werknemersveiligheid. Lees meer over deze services en ons proces, van preventie en analyse tot documentatie.

Arbeidsveiligheid

Elektrische uitrusting en machines vereisen regelmatige inspecties. AREPA Inspexx kan inspecties en beoordelingen uitvoeren via goedgekeurde, gekalibreerde testapparatuur, op elke locatie en op elk gewenst moment.
Lees verder »

Documenteren van installaties (tekenen)

Een actuele en volledige documentatie van de elektrische installatie is verplicht gesteld in het Arbo-besluit. Dit vormt de basis voor een snelle en doeltreffende inspectie, zoals u die van onze ervaren inspecteurs mag verwachten.
Lees verder »

Implementatie NEN 3140

Onze filosofie als het gaat om de implementatie van NEN 3140 is gebaseerd op echt samenwerken met onze klanten. Wij kennen de vereisten en normen, maar u weet wat werkt voor uw organisatie.
Lees verder »

Schade-onderzoek

Aanvullende aan de preventieve inspectie van elektrische installatie, kan AREPA Inspexx u ook van dienst zijn om de oorzaken van schade aan installaties te onderzoeken.
Lees verder »

Recent nieuws

Lees ons laatste nieuws en blijf op de hoogte van wat er gebeurt binnen AREPA en in de reconditionerings-industrie!

Lees meer »