Advisering

AREPA Inspexx kan advies bieden voor een aantal verschillende gebieden, zoals de oorzaak van schade, hoe het personeel goed kan worden opgeleid als het gaat om NEN 3140-vereisten, en hoe goed werkomgevingen te behouden voor optimale werknemersveiligheid. Lees meer over deze services en ons proces, van preventie en analyse tot documentatie.

Arbeidsveiligheid

Elektrische uitrusting en machines vereisen regelmatige inspecties. AREPA Inspexx kan inspecties en beoordelingen uitvoeren via goedgekeurde, gekalibreerde testapparatuur, op elke locatie en op elk gewenst moment.

 

Documenteren van installaties (tekenen)

Een actuele en volledige documentatie van de elektrische installatie is verplicht gesteld in het Arbo-besluit. Dit vormt de basis voor een snelle en doeltreffende inspectie, zoals u die van onze ervaren inspecteurs mag verwachten.

 

Implementatie NEN 3140

Onze filosofie als het gaat om de implementatie van NEN 3140 is gebaseerd op echt samenwerken met onze klanten. Wij kennen de vereisten en normen, maar u weet wat werkt voor uw organisatie.

 

Schade-onderzoek

Aanvullende aan de preventieve inspectie van elektrische installatie, kan AREPA Inspexx u ook van dienst zijn om de oorzaken van schade aan installaties te onderzoeken.

 

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Nieuws

Lees meer »