Historie

Company History Industrial Building
De eerste stappen van het merk AREPA zijn ongeveer 40 jaar geleden gezet in Silkeborg, Denemarken. Later groeide AREPA uit tot een bedrijf met vestigingen in een aantal andere landen waaronder Nederland, Zweden, Duitsland, Noorwegen en Frankrijk.

In 2005 heeft AREPA Nederland Inspexx overgenomen, een welbekende, onafhankelijke specialist op het gebied van veiligheid, met als aandachtsgebied inspectie van installaties, gereedschappen en machines. Een onderdeel van Inspexx, AREPA Argus, levert tot op vandaag de dag trainingen en adviesdiensten op het gebied van elektrische veiligheid en arbeidsveiligheid rondom NEN 1010 en NEN 3140.

Vijf jaar later heeft AREPA Inspexx het in Noord-Nederland gevestigde inspectiebureau, Kwaliteit Service Nederland (KSN), overgenomen. Alle activiteiten werden samengevoegd en de bedrijven opereren nu onder de naam AREPA.

AREPA werd in 2017 overgenomen door Envista Forensics, een wereldwijd forensisch adviesbureau gevestigd in de Verenigde Staten van Amerika. Door deze overname kon Envista haar bestaande reconditioneringonderneming in Noord-Amerika, TekPro Global, uitbreiden met de Europese activiteiten van AREPA. Een jaar later deed men afstand van de naam TekPro Global en werden de Noord-Amerikaanse activiteiten ook onder de paraplu van AREPA ondergebracht.

AREPA heeft momenteel meer dan 200 werknemers op 25 verschillende locaties in Europa en Noord-Amerika. We hebben in meer dan 60 landen allerlei bedrijven ondersteund. Ondanks het feit dat we al bijna 40 jaar bestaan, staan we nog steeds bekend als een van de grootste en meest ervaren specialistenteams binnen de technische reconditioneringindustrie en in de wereld.

Lees meer over het verbazingwekkende team van AREPA.

Lees meer over onze activiteiten en dienstverlening.


Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »