Historie

Company History Industrial Building
De eerste stappen van AREPA zijn 40 jaar geleden gezet in Denemarken. Al snel kwam ook de groei buiten Denemarken en in de laatste 40 jaar hebben we in al meer dan 60 landen bedrijven mogen helpen.

In 2005 is in Nederland inspectiebureau Inspexx overgenomen. Een onafhankelijke specialist op het gebied van elektrische veiligheid. Vijf jaar later is ook inspectiebureau KSN overgenomen en in 2012 volgde Argus Training & Inspectie. Alle activiteiten zijn geïntegreerd en opereren onder de naam AREPA Inspexx. AREPA Inspexx levert in Nederland inspectiediensten (voor elektrische installaties, arbeidsmiddelen & machines), adviesdiensten en trainingen op het gebied van elektrische- & technische arbeidsveiligheid.

AREPA is in 2017 overgenomen door Envista Forensics, een wereldwijd forensisch adviesbureau gevestigd in de Verenigde Staten van Amerika. Door deze overname kon Envista haar bestaande reconditioneringstak in Noord-Amerika, TekPro Global, uitbreiden met de Europese activiteiten van AREPA. Een jaar later deed men afstand van de naam TekPro Global en werden de Noord-Amerikaanse activiteiten ook onder de paraplu van AREPA gebracht.

Vandaag de dag heeft AREPA ongeveer 200 medewerkers op 13 verschillende locaties in Europa en Noord-Amerika. Met onze 40 jaar ervaring staan wij bekend als een van de grootste en meest ervaren specialisten in de technische reconditioneringsindustrie.

Lees meer over het verbazingwekkende team van AREPA.

Lees meer over onze activiteiten en dienstverlening.


Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »