Nooddiensten

Emergency Response Web
Na een schadeclaim aan kritische bedrijfsapparatuur kan een paar uur bedrijfsuitval leiden tot vele verloren – of gewonnen – dagen.

Als er snel en doeltreffend wordt gereageerd, kunnen vele catastrofale schadeclaims betreffende apparatuur succesvol worden gematigd en kan het bedrijf doorgaan, terwijl slechts een paar uur wachten ertoe kan leiden dat herstelpogingen bemoeilijkt of zelfs onmogelijk worden.

Tijd is van het hoogste belang als het gaat om reconditionering van technische apparatuur en snelheid is van het hoogste belang gedurende alle fasen van de schadebeperking. AREPA reageert als marktleider snel en deskundig wanneer zich een calamiteit voordoet. En omdat claims niet altijd tijdens "kantooruren" voorkomen, bieden we vanuit onze servicecentra overal ter wereld 24-uurs service. Aangezien de AREPA projectmanagers als één van de eersten op de schadelocatie aankomen, spannen zij zich in om de beste praktijken op het gebied van conservering en stabilisering van apparatuur te gebruiken opdat verdere schade aan apparatuur wordt beperkt, terwijl de belanghebbenden besluiten nemen betreffende de reconditionering. Als onderdeel van elk project waarbij wij betrokken zijn, leveren de AREPA projectmanagers de nodige verontreiniginganalyse en initiële schaderapporten, zodat de polishouders, verzekeraars en andere betrokkenen een volledig begrip hebben van de omvang van de schade en beschikbare reconditioneringsopties. Lees verder hoe ons team u kan helpen met:


Krijg de hulp die je nodig hebt

Ontdek alles over onze reconditionering, onderhoud, continuïteitsadvies en meer.Wat Doen Wij

AREPA is een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van schaderaming en herstel van machines en apparatuur. In meer dan 60 landen overal ter wereld hebben we projecten uitgevoerd en onze vertegenwoordigers zijn altijd 24-uur per etmaal oproepbaar om de inactieve tijd te beperken en de voortgang van het bedrijf te waarborgen.

Kortom, AREPA heeft een aantal van ’s werelds meest vermaarde specialisten in dienst om technische installaties te reconditioneren die zijn verontreinigd door brand en roestvorming, wateroverlast, extreme weersomstandigheden, zout- en schimmelvorming, olielekken, fysieke aantasting en zelfs stof of roet. Wij bieden aan aantal essentiële oplossingen:


 

Waar Zijn We Werkzaam

De eerste stappen van het merk AREPA zijn ongeveer 40 jaar geleden gezet in Silkeborg, Denemarken met activiteiten in Nederland, Zweden en het VK. Nadat AREPA in 2017 was overgenomen door Envista Forensics, een wereldleider op het gebied van forensisch advies, werden de Europese activiteiten van AREPA gecombineerd met TekPro Global het vermaarde reconditioneringsonderdeel van Envista in Noord-Amerika. Gezamenlijk heeft AREPA een van de grootste en meest ervaren teams van reconditioneringsspecialisten in de sector.


 
"Het was een fijne ervaring en een plezier met het AREPA team te werken. De acties die AREPA uitvoerde hebben de Honda Engine Plant geholpen snel weer volgens plan op normale productiesnelheid te komen. Ik beveel hen aan bij elk bedrijf dat enige vorm van hulp bij schadeherstel nodig heeft."
Andrew Silver, "Engine Plant Manager", Honda

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Recent nieuws

Lees meer »