Machinereparatie & Hercertificering

Repair

Het vervangen van apparatuur of machines die zijn aangetast door water, rook of andere chemicaliën kan een kostbare zaak zijn. Doorgaans zijn deze machines prima te repareren, reviseren of te reconditioneren.

 

Direct aanvragen  »

 

Veel fabrikanten willen de bedrijfseigenaren doen geloven dat apparatuur en machines die zijn blootgesteld aan verontreinigende stoffen volledig moet worden vervangen; dit is echter eenvoudigweg niet waar. Machines zijn vaak goed te reviseren. Tegenwoordig erkennen veel fabrikanten dat het verlies van bedrijfskritische apparatuur van catastrofale invloed kan zijn op de bedrijfsvoering, productiviteit en inkomsten. Mede daarom bevelen ook zij nu gerenommeerde, wetenschappelijke reconditionerings- en reparatietechnieken aan.

Apparatuur- en machinereparatie proces

AREPA biedt een uitgebreide turn-key oplossing als onderdeel van elk reparatie- en reconditioneringsproject. We saneren niet alleen de apparatuur, maar onze medewerkers voeren ook het projectmanagement betreffende alle aspecten van het overige reparatie-, revisie of herstelproces. AREPA’s projectmanagers hebben tientallen jaren ervaring op het gebied van reconditionering en reparatie van machines. Net als elektrische-, productie-, medische- en analytische apparatuur. Maar ook met computernetwerk-hardware, vitale apparatuur en systemen in de energie-, marine- en transportsector.

Een wezenlijk onderdeel van het reparatie- en reconditioneringsproces omvat het afstemmen met de leveranciers van onze klanten of gekwalificeerde service-organisaties die de gereconditioneerde apparatuur en machines grondig kunnen testen, repareren, reviseren en kalibreren. AREPA beoordeelt ook reparatie-/herstelkosten en verzorgt de communicatie aangaande het reparatie- en herstelproces.

Monitoren van herstelwerkzaamheden

AREPA’s projectmanagers worden bijgestaan door elektrotechnici en/of werktuigbouwkundigen die het toegepaste reconditioneringsproces in de gaten houden, alle herstelwerkzaamheden monitoren en assistentie verlenen bij de algehele voortgang van het project zodat de bedrijfsonderbreking tot een minimum wordt beperkt.

 

Blog Herstellen van Apparatuur lezen  »

 

We denken graag met u mee!

Benieuwd wat wij kunnen betekenen in machinereparatie, reviseren, herstellen of reconditioneren? Onze specialisten denken graag met u mee! Neem contact met ons op op +31 (033) 453 50 30 of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Krijg de hulp die je nodig hebt

Ontdek alles over onze reconditionering, onderhoud, continuïteitsadvies en meer.Wat Doen Wij

AREPA is een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van schaderaming en herstel van machines en apparatuur. In meer dan 60 landen overal ter wereld hebben we projecten uitgevoerd en onze vertegenwoordigers zijn altijd 24-uur per etmaal oproepbaar om de inactieve tijd te beperken en de voortgang van het bedrijf te waarborgen.

Kortom, AREPA heeft een aantal van ’s werelds meest vermaarde specialisten in dienst om technische installaties te reconditioneren die zijn verontreinigd door brand en roestvorming, wateroverlast, extreme weersomstandigheden, zout- en schimmelvorming, olielekken, fysieke aantasting en zelfs stof of roet. Wij bieden aan aantal essentiële oplossingen:


 

Waar Zijn We Werkzaam

De eerste stappen van het merk AREPA zijn ongeveer 40 jaar geleden gezet in Silkeborg, Denemarken met activiteiten in Nederland, Zweden en het VK. Nadat AREPA in 2017 was overgenomen door Envista Forensics, een wereldleider op het gebied van forensisch advies, werden de Europese activiteiten van AREPA gecombineerd met TekPro Global het vermaarde reconditioneringsonderdeel van Envista in Noord-Amerika. Gezamenlijk heeft AREPA een van de grootste en meest ervaren teams van reconditioneringsspecialisten in de sector.


 
"Het was een fijne ervaring en een plezier met het AREPA team te werken. De acties die AREPA uitvoerde hebben de Honda Engine Plant geholpen snel weer volgens plan op normale productiesnelheid te komen. Ik beveel hen aan bij elk bedrijf dat enige vorm van hulp bij schadeherstel nodig heeft."
Andrew Silver, "Engine Plant Manager", Honda

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Recent nieuws

Lees meer »