Industrieel reinigen: reconditionering na schade

Decontamination Web
Bij een gemiddelde brand komen ongeveer 1.000 giftige en corrosieve gassen vrij. Laat na brand dus industrieel reinigen.

Na brand- of waterschade kunnen chemische gassen die zijn neergeslagen op apparatuur de werking van elektrische, elektronische en mechanische onderdelen en apparatuur nadelig beïnvloeden. Laat uw apparatuur dus industrieel reinigen door een industrieel reinigingsbedrijf. De gevolgen van chemische verontreiniging kunnen enorm verschillen afhankelijk van de aanwezige soort verontreinigende stoffen, de hoeveelheid of concentratie van elke respectievelijke stof, de omgevingsomstandigheden op de schadelocatie, het type apparatuur en de materialen die zijn gebruikt bij de constructie van de apparatuur. Industriële schoonmaak is dan van toepassing

Het vertrouwen in uw apparatuur herstellen met industriële schoonmaak

De AREPA specialisten spannen zich in om na een calamiteit uw bedrijfskritische apparatuur zo snel mogelijk te reinigen en weer in bedrijf te krijgen. Elke schade is uniek en geen enkel stukje apparatuur reageert hetzelfde op een brand of andere calamiteit. Daarom werkt ons team van industriële reinigers samen met alle belanghebbenden om een op maat gemaakt herstelplan op te stellen opdat uw bedrijf weer snel en rendabel kan opereren. Wij herstellen bedrijfszekerheid voor bedrijven.

AREPA kan apparatuur reconditioneren na calamiteiten zoals:

  • Chemische schade
  • Roestvorming (corrosie)
  • Stof- en poederschade
  • Brand & Roet
  • Fysieke aantasting
  • Waterschade

Ook preventief reinigen van uw apparatuur behoort tot de mogelijkheden.


Krijg de hulp die je nodig hebt

Ontdek alles over onze reconditionering, onderhoud, continuïteitsadvies en meer.







Wat Doen Wij

AREPA is een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van schaderaming en herstel van machines en apparatuur. In meer dan 60 landen overal ter wereld hebben we projecten uitgevoerd en onze vertegenwoordigers zijn altijd 24-uur per etmaal oproepbaar om de inactieve tijd te beperken en de voortgang van het bedrijf te waarborgen.

Kortom, AREPA heeft een aantal van ’s werelds meest vermaarde specialisten in dienst om technische installaties te reconditioneren die zijn verontreinigd door brand en roestvorming, wateroverlast, extreme weersomstandigheden, zout- en schimmelvorming, olielekken, fysieke aantasting en zelfs stof of roet. Wij bieden aan aantal essentiële oplossingen:


 

Waar Zijn We Werkzaam

De eerste stappen van het merk AREPA zijn ongeveer 40 jaar geleden gezet in Silkeborg, Denemarken met activiteiten in Nederland, Zweden en het VK. Nadat AREPA in 2017 was overgenomen door Envista Forensics, een wereldleider op het gebied van forensisch advies, werden de Europese activiteiten van AREPA gecombineerd met TekPro Global het vermaarde reconditioneringsonderdeel van Envista in Noord-Amerika. Gezamenlijk heeft AREPA een van de grootste en meest ervaren teams van reconditioneringsspecialisten in de sector.


 
"Het was een fijne ervaring en een plezier met het AREPA team te werken. De acties die AREPA uitvoerde hebben de Honda Engine Plant geholpen snel weer volgens plan op normale productiesnelheid te komen. Ik beveel hen aan bij elk bedrijf dat enige vorm van hulp bij schadeherstel nodig heeft."
Andrew Silver, "Engine Plant Manager", Honda

Recent nieuws

Lees meer »