Verontreinigingsanalyse

Clean Lab Testing Web
Na een brand kunnen stofdeeltjes verward worden met rook, roet en slib.

Het uitvoeren van snelle wetenschappelijke analyses van vervuilde apparatuur zorgt ervoor dat alleen die items met potentieel schadelijke corrosieve vervuiling worden gereinigd en hersteld.

Na schade aan de kritieke apparatuur en systemen van een bedrijf, moeten de belanghebbenden kunnen vertrouwen op een team van technische experts dat zich inzet voor volledige reiniging en herstel van alle betrokken machines. Om ervoor te zorgen dat de beschadigde apparatuur volledig kan worden hersteld, is het van cruciaal belang dat alle onderdelen worden onderworpen aan gedetailleerde wetenschappelijke analyses om inzicht te krijgen welke apparatuur effecten van verontreiniging vertoont, welke delen mogelijk gespaard zijn gebleven en de algemene niveaus van verontreiniging. Hierbij moet rekening gehouden worden met industriële normen of bedrijfsnormen die van invloed kunnen zijn op het herstelproces.

AREPA maakt gebruik van erkende onafhankelijke laboratoria over de hele wereld voor alle contaminatie-analyses. Ons team van toegewijde projectmanagers werkt samen met klanten om de resultaten te communiceren, zodat de noodzakelijke stappen worden gezet om verder te gaan met herstel, reparatie en hercertificering of in sommige gevallen waar de besmetting substantieel is, om de apparatuur volledig te vervangen.


Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Nieuws

Lees meer »