Verontreinigingsanalyse

Clean Lab Testing Web
Na een brand kunnen stofdeeltjes verward worden met rook, roet en slib.

Het uitvoeren van snelle wetenschappelijke analyses van vervuilde apparatuur zorgt ervoor dat alleen die items met potentieel schadelijke corrosieve vervuiling worden gereinigd en hersteld.

Na schade aan de kritieke apparatuur en systemen van een bedrijf, moeten de belanghebbenden kunnen vertrouwen op een team van technische experts dat zich inzet voor volledige reiniging en herstel van alle betrokken machines. Om ervoor te zorgen dat de beschadigde apparatuur volledig kan worden hersteld, is het van cruciaal belang dat alle onderdelen worden onderworpen aan gedetailleerde wetenschappelijke analyses om inzicht te krijgen welke apparatuur effecten van verontreiniging vertoont, welke delen mogelijk gespaard zijn gebleven en de algemene niveaus van verontreiniging. Hierbij moet rekening gehouden worden met industriële normen of bedrijfsnormen die van invloed kunnen zijn op het herstelproces.

AREPA maakt gebruik van erkende onafhankelijke laboratoria over de hele wereld voor alle contaminatie-analyses. Ons team van toegewijde projectmanagers werkt samen met klanten om de resultaten te communiceren, zodat de noodzakelijke stappen worden gezet om verder te gaan met herstel, reparatie en hercertificering of in sommige gevallen waar de besmetting substantieel is, om de apparatuur volledig te vervangen.


Krijg de hulp die je nodig hebt

Ontdek alles over onze reconditionering, onderhoud, continuïteitsadvies en meer.Wat Doen Wij

AREPA is een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van schaderaming en herstel van machines en apparatuur. In meer dan 60 landen overal ter wereld hebben we projecten uitgevoerd en onze vertegenwoordigers zijn altijd 24-uur per etmaal oproepbaar om de inactieve tijd te beperken en de voortgang van het bedrijf te waarborgen.

Kortom, AREPA heeft een aantal van ’s werelds meest vermaarde specialisten in dienst om technische installaties te reconditioneren die zijn verontreinigd door brand en roestvorming, wateroverlast, extreme weersomstandigheden, zout- en schimmelvorming, olielekken, fysieke aantasting en zelfs stof of roet. Wij bieden aan aantal essentiële oplossingen:


 

Waar Zijn We Werkzaam

De eerste stappen van het merk AREPA zijn ongeveer 40 jaar geleden gezet in Silkeborg, Denemarken met activiteiten in Nederland, Zweden en het VK. Nadat AREPA in 2017 was overgenomen door Envista Forensics, een wereldleider op het gebied van forensisch advies, werden de Europese activiteiten van AREPA gecombineerd met TekPro Global het vermaarde reconditioneringsonderdeel van Envista in Noord-Amerika. Gezamenlijk heeft AREPA een van de grootste en meest ervaren teams van reconditioneringsspecialisten in de sector.


 
"Het was een fijne ervaring en een plezier met het AREPA team te werken. De acties die AREPA uitvoerde hebben de Honda Engine Plant geholpen snel weer volgens plan op normale productiesnelheid te komen. Ik beveel hen aan bij elk bedrijf dat enige vorm van hulp bij schadeherstel nodig heeft."
Andrew Silver, "Engine Plant Manager", Honda

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Recent nieuws

Lees meer »