Reconditionering

Wanneer bedrijfskritische apparatuur getroffen wordt door een ramp of calamiteit, is het van belang dat het juiste team deskundigen reconditionering toepast.

Al meer dan 30 jaar is reconditioneringsbedrijf AREPA de wereldleider op het gebied van reconditionering van apparatuur en het bieden van herstelopties. Bedrijfsonderbreking, productieverlies en vermindering van potentiële omzet zijn maar een paar risico’s waar een bedrijf mee te maken krijgt als vitale apparatuur beschadigd is geraakt – rampen kun je niet voorkomen, maar met de juiste partner kan er wel strategisch en deskundig mee worden omgegaan. Laat AREPA als ervaren reconditioneringsbedrijf het vertrouwen in uw apparatuur herstellen.


Reconditionering na schade

De gevolgen van chemische verontreiniging kunnen enorm verschillen afhankelijk van de aanwezige chemicaliën of soort verontreinigende stoffen, de hoeveelheid of concentratie van elke respectievelijke verontreinigende stof, de omgevingsomstandigheden op de schadelocatie, en meer.

 

Conserveren & Stabiliseren

AREPA is een marktleider op het gebied van reconditionering van apparatuur, waarbij gebruik wordt gemaakt van de allernieuwste technieken en met de in de afgelopen 25 jaar door ons ontwikkelde beschermde chemicaliën bieden wij de hoogste kwaliteit reconditioneringsdiensten

 

Nooddiensten

AREPA levert als marktleider professionele antwoorden als een catastrofaal incident zich voordoet.

 

Verontreinigingsanalyse

Na een brand kunnen stofdeeltjes verward worden met rook, roet en slib. Het uitvoeren van snelle wetenschappelijke analyse van de apparatuur zorgt ervoor dat alleen die items met potentieel schadelijke corrosieve vervuiling worden ontsmet en hersteld.

 

Reparatie & Hercertificering

AREPA biedt een uitgebreide turn-key oplossing als onderdeel van elke reconditioneringsproject. We saneren niet alleen de apparatuur, maar onze medewerkers voeren ook het projectmanagement betreffende alle aspecten van het overige herstelproces

 

Preventief onderhoud en reconditionering

AREPA biedt een aantal diensten om de levensduur van apparatuur te verlengen, processen te analyseren en apparatuur te reinigen voordat schade optreedt.

 

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Nieuws

Lees meer »