Waterschade herstellen

Commercial Water Damage Restoration

Bent u op zoek naar een technisch herstelbedrijf na waterschade? Dan bent u bij AREPA in goede handen. Waterschade aan technische apparatuur komt namelijk vaak voor, maar kan ook uiterst moeilijk te herstellen zijn als niet tijdig de juiste stappen worden ondernomen. AREPA is dé technische expert bij waterschade.

 

Direct contact opnemen  »

 

Technisch herstel na waterschade

Waterschade is een veelvoorkomend gevolg van lekkages, overstroming of regenval. Deze factoren zijn van invloed op uw bedrijfsvoering en technische apparatuur. Bij waterschade aan uw technische apparatuur is het van belang om zeer snel in actie te komen. Zo beperkt u de (gevolg)schade aan uw apparatuur.

Een snelle technische beoordeling na waterschade aan uw elektrische apparatuur dient eerste prioriteit te zijn. AREPA helpt en ontzorgt u hierbij wanneer schade aan elektrisch materieel is ontstaan door water. Onze gecertificeerde vakmensen beoordelen en herstellen waterschade over de hele wereld op professionele wijze. Zij zorgen voor een gekwantificeerde beoordeling en bijpassend snel herstel waardoor de gevolgschade aan uw technische apparatuur drastisch wordt beperkt.

Waterschade herstel, hoe pakken we dat aan?

Als gespecialiseerd technisch reconditioneringsbedrijf komen onze specialisten zo snel mogelijk ter plaatse. Daar doorlopen zij de volgende stappen:

  1. De eerste stap van technische reconditionering is het vaststellen van de aanwezige mate van geleiding. Dit doen we met behulp van geleidingsmetingen. Zo stellen we de mate van corrosie of verontreiniging vast
  2. Onze technische specialisten demonteren vervolgens de door waterschade getroffen apparatuur die nog ‘te redden is’;
  3. Daarna reinigen en herstellen zij de beschadigde onderdelen. Bij kleinere onderdelen kan dit ter plaatse. Bij grotere onderdelen transporteren wij deze naar één van onze vestigingen voor herstel;
  4. Vervolgens zetten we de technische apparatuur weer vakkundig in elkaar en tonen middels een nieuwe geleidingsmeting aan dat de apparatuur volledig vrij is van vervuiling.

Na het doorlopen van deze stappen is de waterschade en verontreiniging in en aan uw technische apparatuur volledig verwijderd, gereinigd en hersteld. U kunt na onze technische reconditionering uw elektrische materieel weer met een gerust hart inzetten. Niet in de laatste plaats omdat onze specialisten werken volgens de IPC Joint Industry Standard. Dezelfde hoge kwaliteitseisen die fabrikanten van de printplaten hanteren.

Wat kunt u zelf doen om schade na wateroverlast zoveel mogelijk te beperken?

Een snelle reactie om de elektrische apparatuur op de juiste wijze te stabiliseren na contact met water is van groot belang om de kans op een succesvol herstel te vergroten. Download onze gratis whitepaper met 6 tips van onze experts.

 

Download whitepaper  »

 

Mogelijke gevolgen van waterschade

Het op de juiste manier herstellen van waterschade is van groot belang om de veiligheid van u en uw medewerkers te garanderen. Wanneer u de elektronische apparatuur weer inzet, wilt u er zeker van zijn dat dit materieel naar behoren werkt. Het niet laten herstellen van waterschade aan technische apparatuur kan grote risico’s opleveren.

Water bevat geconcentreerde opgeloste zouten. Dit maakt water geleidend. Wanneer water opdroogt, blijven zoutkristallen achter op het oppervlak. Deze zoutkristallen versnellen het corrosieproces omdat het vocht naar de oppervlakte aantrekt. Wanneer dit vocht op de aansluiting van twee verschillende metalen ontstaat, kan er spanning ontstaan. Deze spanning kan leiden tot kortsluiting in uw elektrische apparatuur waar mogelijk brand door kan ontstaan.

De geleidbaarheid van water draagt ook bij aan het gevaar van Elektrolytische Corrosie. Dit is een reactie die ontstaat doordat twee ongelijke metalen met elkaar in contact komen. Elektrolytische corrosie kan bijvoorbeeld ontstaan op de back-up batterijen van een printplaat wanneer vocht ervoor zorgt dat de polen van de batterij met elkaar in contact komen.

Het herstellen van waterschade bij technische apparatuur is van groot belang voor de veiligheid van u, uw bedrijf én uw medewerkers. Belangrijk daarbij is dat waterschadeherstel daarom door technische specialisten wordt uitgevoerd. Vakmensen die weten wat ze doen. AREPA is al meer dan 40 jaar dé expert op het gebied van technisch herstel van waterschade bij elektrische apparatuur.

Waterschade laten herstellen?

Voorkom ergere schade en laat uw waterschade vakkundig herstellen. AREPA is een technisch reconditioneringsbedrijf voor alle waterschade aan uw technische apparatuur.

Bel ons 24/7 bereikbaar alarmnummer +31 (0)33 453 50 30 of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!


Waterschade herstel aanvragen

Vraag in enkele stappen gemakkelijk waterschade herstel aan bij AREPA.Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Recent nieuws

Lees meer »