Webinars

Onze webinars zijn ontwikkeld voor schadebehandelaars en risicomanagers, en worden gepresenteerd door onze senior experts. Deze webinars behandelen sommige van de meest actuele kwesties. Om deel te nemen, hoeven bezoekers alleen te beschikken over een computer, omdat alle cursussen via VOIP worden aangeboden. De webinars starten om 10 a.m CT/4 p.m. GMT+1

Ben je geïnteresseerd in het verkrijgen van Permanente Educatie voor jouw deelneming aan één van onze webinars, email ons dan op webinars@arepa.com.


Live

"The New Frontier": Technische Reconditionering en de Noord-Amerikaanse windenergie-sector
11-12-2019
10 a.m. CT – 11 a.m. CT

Het doel van deze cursus is om experts, verzekeringsmanagers, eigenaren en fabrikanten (OEM's) te informeren over het herstel van windturbines na thermische incidenten, verontreiniging door roet, stof, lekken van olie en koelvloeistof. Onze experts zullen de verschillende soorten incidenten met betrekking tot windturbineschade bespreken en het reconditioneringsproces bespreken. In dit webinar wordt ook beschreven hoe u effectief een noodplan kunt opstellen dat is afgestemd op uw apparatuur.

Inschrijven »

On Demand

Reconditionering Apparatuur Risico vs Resultaat
Het doel van deze cursus is om experts, advocaten en verzekeringsmanagers te informeren over de grondbeginselen van herstel van commerciële apparatuur na een calamiteit. Grondbeginselen van reconditionering van apparatuur worden behandeld als basis voor de discussie over het beperken van schade aan apparatuur en het minimaliseren van bedrijfsonderbrekingen. Apparatuur verslechterend als gevolg van verschillende gevaren wordt besproken en een case study wordt gepresenteerd. Dit seminar zal in detail beschrijven hoe claims met betrekking tot schade aan commerciële apparatuur en de beschikbare opties om te herstellen tot een toestand voorafgaand aan het verlies kunnen worden onderzocht.

Kijk nu »
Los het Garantie Dilemma op
Sommige leveranciers of fabricanten weigeren zich te houden aan servicecontracten en garanties na een schade, wat kan resulteren in significant hogere schade-uitkeringen. Vaak wordt apparatuur vervangen, terwijl het hersteld of gereconditioneerd had kunnen worden. Leer onderhandelingsstrategieën en wetenschappelijke benadering om het garantieprobleem op te lossen.

Kijk nu »
Technische Reconditionering in Complexe Omgevingen
Kom meer te weten over de basis van technische reconditionering om het fundament te leggen voor schadebeperking aan appartuur en minimaliseren van bedrijfsschade. Luister naar echte praktijkgevallen over verslechtering van apparatuuren begrijp hoe je moet omgaan met commerciële apparatuur en de beschikbare opties om te herstellen naar de staat van voor het evenement.

Kijk nu »

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Nieuws

Lees meer »