Calamiteiten

Al meer dan 30 jaar levert AREPA totaaloplossingen op het gebied van herstel en reconditionering door bewezen wetenschappelijke processen te combineren met het grootste en meest ervaren team apparatuurspecialisten in de sector.

We zijn 24/7 overal ter wereld beschikbaar en reconditioneren technische apparatuur die is vervuild door brand, roet, stof en roest, wateroverlast, extreme weersomstandigheden, zout- en schimmelvorming, olielekken en fysieke aantasting. We krijgen uw bedrijf niet alleen weer snel op gang, maar doen dit op een bewezen vertrouwde manier waardoor u zich verzekerd voelt van betrouwbare apparatuur.


Brand & Roet

De chemische vervuiling op apparatuur na een brand kan elektrische, elektronische en mechanische apparatuur nadelig beïnvloeden. De effecten van deze besmetting, ook wel secundaire schade genoemd, kunnen sterk variëren.

 

Chemische schade

AREPA is ervaren in het helpen van klanten bij het bepalen van de soorten en niveaus van chemische verontreiniging aan bedrijfskritische apparatuur.

 

Corrosie

Eén van de meest herkenbare types schade aan apparatuur, maar één die moeilijk met het blote oog is vast te stellen. Aangetaste apparatuur moet goed onderzocht en geconditioneerd worden om productiviteit en veiligheid te waarborgen.

 

Afval & Puin

Debris in homes or businesses following a disaster can pose significant health and environmental challenges, including exposure to life-threatening hazards and contamination buildup from moisture and humidity, which could present serious long-term health effects.

 

Stof- & Poederschade

AREPA-specialisten zijn experts in het evalueren van apparatuur die is aangetast door stof- en poeder. Hoewel elk project uniek is en onze beproefde technieken voor het conserveren en stabiliseren van apparatuur worden gebruikt, kunnen wetenschappelijke verontreinigingsanalyses, samen met deskundige reinigingsprocessen, de schade aan apparatuur op lange termijn, bedrijfsonderbrekingen en verloren productietijd, aanzienlijk verminderen.

 

Wateroverlast

Waterschade aan apparatuur komt veel voor, maar kan ook uiterst schadelijk zijn als de juiste stappen niet worden genomen. Een snelle reactie om elektrische apparatuur goed te stabiliseren nadat deze aan water is blootgesteld, moet de hoogste prioriteit hebben voor alle belanghebbenden.

 

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Recent nieuws

Lees meer »