Whitepapers


 
Ultrasoon reinigen: kan een ‘one size fits all’-oplossing voor herstel op elektronische apparatuur na verlies?
Ultrasoon reinigen biedt een oplossing voor het verwijderen van verontreinigingen die teruggaat tot de jaren 50. Deze whitepaper evalueert de mate waarin een ultrasone “one size fits all”-oplossing risico's kan opleveren tijdens het herstel van elektronica.

 
NA COVID-19: Beperken van storingen en corrosievorming aan uw technische- en elektrische apparatuur.
Aangezien bedrijven over de hele wereld hun activiteiten hervatten na COVID-19-shutdowns, is het niet alleen belangrijk om de gespecificeerde onderhoudsrichtlijnen voor de apparatuur te volgen, maar het is net zo belangrijk om een gedetailleerd opstartplan uit te voeren. Dit zorgt er namelijk voor dat bedrijfskritische apparatuur en elektrische installaties veilig worden ingeschakeld en dat de productie kan worden hervat.

 
X-Tinguish®XT-3000 Aerosol Generator van Flame Guard USA onderworpen aan corrosieproef
Flame Guard USA heeft de X-Tinguish® XT-3000 uitgebracht, een vaste generator met gecondenseerde aerosol die wordt gebruikt bij het blussen van branden in een vroeg stadium en volledig uitslaande branden. Om te kunnen vaststellen of de aerosolnevel mogelijk nadelige gevolgen heeft voor de verscheidene metalen en het elektronische schakelsysteem, is Flame Guard USA met AREPA een partnerschap aangegaan om een experiment uit te voeren.

 
Strategie voor stabilisatie van apparatuur na overstroming
Schade tengevolge van wateroverlast stelt bedrijven en verzekeraars voor unieke uitdagingen. Lees onze lijst van zes deskundige suggesties om apparatuur na schade tengevolge van water te stabiliseren.

 
Gevolgschade na een vlamboog in windturnines
In de energie industrie bestaan preventie- en schadebeperkingsmethodes, zodat incidenten waarbij bedrijfskritische apparatuur betrokken is, niet catastrofaal zijn. De windenergiesector groeit snel in Noord-Amerika en voor belanghebbenden bij een windturbine kunnen de gevolgen van onwetendheid, verwaarlozing of onderschatting van de effecten van gevolgschade aan interne apparatuur, desatreus zijn.Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Nieuws

Lees meer »