Conserveren & Stabiliseren

Preservation
Onderzoek toont aan dat het uitvalpercentage van elektronische en elektrische apparaten die zijn blootgesteld aan sulfaten, chloriden en andere verontreinigende stoffen exponentieel toeneemt naarmate de verontreiniging toeneemt.*

De juiste reconditionering begint met een snelle en grondige conservering en stabilisering van apparatuur. 

Tijd is van het hoogste belang bij het conserveren en stabiliseren van apparatuur. Minuten en uren kunnen essentieel zijn voor de toekomstige betrouwbaarheid van de aangetaste apparatuur, en er dient zorgvuldig aandacht te worden besteed aan de unieke eigenschappen van de bedrijfskritische elektronische en elektrische apparatuur. Eenvoudige maatregelen, zoals het niet-activeren van verontreinigde apparatuur voordat het veilig is om deze weer in te schakelen, het plaatsen van luchtontvochtigers om de vochtigheid te verlagen en de omgeving te stabiliseren, het toepassen van metalen conserveringsverbindingen om de corrosie te stoppen of te vertragen zijn effectieve conserveringstechnieken essentieel voor alle apparatuur waar alle belanghebbenden zich bewust van dienen te zijn.

AREPA is een marktleider op het gebied van reconditionering van apparatuur, waarbij gebruik wordt gemaakt van de allernieuwste technieken en met de in de afgelopen 25 jaar door ons ontwikkelde beschermde chemicaliën bieden wij de hoogste kwaliteit reconditioneringsdiensten. Bovendien heeft AREPA de meeste fulltime, vakkundige reconditioneringstechnici in de sector, waarbij de fulltime deskundigen gemiddeld meer dan 10 jaar ervaring hebben in dit vakgebied.

We hebben honderden projecten uitgevoerd op het gebied van conservering en stabilisatie van apparatuur van klanten variërend van bedrijven die zijn opgenomen in de Fortune 500, tot lokale, regionale en nationale overheden, grote universiteiten en openbare scholen tot productie-industrieën, wetenschappelijke laboratoria, energiebedrijven en ziekenhuizen. Door het gebruik van doeltreffende conserverings- en stabiliseringsmethoden hebben we onze klanten honderden miljoenen euro’s bespaard aan vervangingskosten, bedrijfsstilstand en omzet, terwijl we hen in staat stelden hun aandacht te richten op de waardevolle relaties met hun eigen klanten.

*Hughes Associates, Inc. “Fire Effects on Electrical and Electronic Equipment”, United States Department of Energy Office of Environmental Management Office of Defense Programs, 1996.


Krijg de hulp die je nodig hebt

Ontdek alles over onze reconditionering, onderhoud, continuïteitsadvies en meer.Wat Doen Wij

AREPA is een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van schaderaming en herstel van machines en apparatuur. In meer dan 60 landen overal ter wereld hebben we projecten uitgevoerd en onze vertegenwoordigers zijn altijd 24-uur per etmaal oproepbaar om de inactieve tijd te beperken en de voortgang van het bedrijf te waarborgen.

Kortom, AREPA heeft een aantal van ’s werelds meest vermaarde specialisten in dienst om technische installaties te reconditioneren die zijn verontreinigd door brand en roestvorming, wateroverlast, extreme weersomstandigheden, zout- en schimmelvorming, olielekken, fysieke aantasting en zelfs stof of roet. Wij bieden aan aantal essentiële oplossingen:


 

Waar Zijn We Werkzaam

De eerste stappen van het merk AREPA zijn ongeveer 40 jaar geleden gezet in Silkeborg, Denemarken met activiteiten in Nederland, Zweden en het VK. Nadat AREPA in 2017 was overgenomen door Envista Forensics, een wereldleider op het gebied van forensisch advies, werden de Europese activiteiten van AREPA gecombineerd met TekPro Global het vermaarde reconditioneringsonderdeel van Envista in Noord-Amerika. Gezamenlijk heeft AREPA een van de grootste en meest ervaren teams van reconditioneringsspecialisten in de sector.


 
"Het was een fijne ervaring en een plezier met het AREPA team te werken. De acties die AREPA uitvoerde hebben de Honda Engine Plant geholpen snel weer volgens plan op normale productiesnelheid te komen. Ik beveel hen aan bij elk bedrijf dat enige vorm van hulp bij schadeherstel nodig heeft."
Andrew Silver, "Engine Plant Manager", Honda

Recent nieuws

Lees meer »