Seminars

Onze seminars behandelen een grote verscheidenheid aan onderwerpen en worden gegeven door een van onze seniordeskundigen.
Bent u geïnteresseerd in een van onderstaande onderwerpen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

"Don't get blown away": storingen in windenergie apparatuur

Windturnines zijn erg duur en zijn afhankelijk van complexe elektrische en mechanische systemen. Ze zijn in bedrijf in ruwe omstandigheden en staan steeds onder invloed van extreme hitte, extreme kou, stof, zeemist, bliksem, vocht en andere verontreiniging. Gegeven het grote gevaar deze onderdelen lopen alleen al op hun locatie, kunnen serieuze incidenten als brand, vlambogen en bliksem, ofwel direct schade of indirecte schade - andersgezegd verontreiniging, tot gevolg hebben. In dit seminar geven we een overzicht van de meestvoorkomende incidenten die windturbies bedreigen en bespreken we strategiën en methodes om productiviteit te maximeren.

Neem contact met ons op »
Incidenten met IT/telecommunicatie apparatuur

Computers, servers en vitale telecommunicatiesystemen zijn onmisbaar in alles wat we doen. Bedrijven en personen die een schade aan bedrijfskritische IT of telecommunicatie appartuur meemaken, kunnen catastrofale bedrijfsschade lijden, omzet mislopen of erger. In deze cursus, behandelen we voorkomende scenarios die IT/telecommunicatie apparatuur raken, zoals brand of overstroming, en reiken we deelnemers de beste methodes aan om schade te evalueren en te verlichten door de implementatie van technische reconditionering.

Neem contact met ons op »
Schadeclaims Medische Apparatuur

Medische apparatuur is zeer specialistisch en extreem kritisch in alle partijen betrokken in de zorgsector. Wanneer medische apparatuur buiten bedrijf is, groeit de stilstandschade snel. In deze cursus bespreken onze techische experts the beste manieren om de gevolgen van incidenten te verlichten als bedrijfskritische appartuur betrokken is.

Neem contact met ons op »
Reconditionering en herstel van commerciële apparatuur

Deze cursus behandelt de basis van technische reconditionering en herstel na veelvoorkomende soorten incidenten, die goede mogelijkheden voor technische reconditionering opleveren en strategieën en technieken voor het behoud, stabilisering en reinigen van apparatuur.

Neem contact met ons op »

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »