Marine & Offshore

Marine And Offshore Web

Wereldwijd treft men AREPA projecten aan. Onze deskundigen zijn ingeschakeld om te ondersteunen bij allerlei gevallen in de marinesector, van kleine tot de grootste schepen ter wereld.

Werken aan projecten binnen de Marine en Offshore-industrie vergt bijzondere kennis, vaardigheden en expertise. Voor reconditionering na brand- en waterschade aan boord van schepen en platforms kunnen professionele adviezen en oplossingen nodig zijn teneinde de beschadigde materialen op de juiste manier te reinigen en te reconditioneren. Onze marine specialisten hebben talloze werkzaamheden verricht na calamiteiten ten gevolge van overstroming, brand, berging, technische reconditionering en incidenten tijdens onderhoud of nieuwbouw.

AREPA heeft 24-uurs interventieploegen in Denemarken, Zweden, Noord-Amerika en Nederland evenals op vele andere locaties. Onze teams staan klaar en zijn gereed om de omvang, het niveau en de gevolgen van verontreiniging vast te stellen. Binnen een paar uur verschaft het team een overzicht van de gevolgen van de verontreiniging en stelt een actieplan op om het schip terug te brengen in de toestand voor de schade.

Reconditionering na brand aan boord

Branden aan boord worden gewoonlijk snel geblust, dankzij de hoge eisen waaraan de brandalarmsystemen en blussystemen op schepen moeten voldoen. Dit houdt in dat de aanvankelijke schade vaak relatief gering is, terwijl de gevolgschade door roet, zouten, chloriden vaak veel ernstiger is, inclusief een verhoogd risico op corrosie, kortsluiting en vlambogen.

Reconditioneringdiensten Onshore en Offshore

AREPA heeft de capaciteit en de expertise om totaaloplossingen en projectmanagement te leveren nadat zich een calamiteit heeft voorgedaan, ongeacht de omvang van de brand- of waterschade.

Wij bieden een scala aan diensten inclusief:

  • Thermografische inspectie
  • Beoordeling van de verontreiniging
  • HCL testen, geleidingsmetingen of corrosieonderzoek d.m.v. chromatografie.
  • Beperken van schade door corrosie, water of chemische verontreinigingen.
  • Technische reconditionering van machines en elektronica

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Recent nieuws

Lees meer »