Inspexx

Het herkennen van risico's maakt het eenvoudiger om ze te beheren en te minimaliseren, waardoor de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft. Regelmatige inspectie, controle en preventief onderhoud helpt storingen, calamiteiten en brand te voorkomen.

Gecertificeerde professionals

Ook verzekeringsmaatschappijen eisen inspecties door gecertificeerde professionals. Inspecteurs en trainers van AREPA Inspexx zijn specialist in o.a. NEN 3140, NEN 1010, NTA 8220, NEN-EN-IEC 60204. Onze inspecteurs zijn gecertificeerd volgens SCIOS Scopes 8, 9, 10 en 12.

COVID-19: Ook gedurende de corona crisis staan wij 100% paraat om uw elektrische installaties te inspecteren en uw arbeidsmiddelen te keuren. We volgen hierbij de aanwijzingen van de overheid. Lees hier meer.

Inspectie elektrische installaties

AREPA Inspexx biedt inspecties aan op machines, elektrische installaties en arbeidsmiddelen. Inspecties worden volgens NEN 3140, NTA 8220, NEN 1010, SCIOS Scope 8, 9, 10 en 12 uitgevoerd. Ook specialistische inspecties of voor verzekeraars zijn mogelijk.
Lees verder »

Overige inspecties

Meer informatie over aanvullende inspecties, zoals Power Quality, Thermografie, inspectie van stookinstallaties (SCIOS Scope 1-7) en machine inspectie (RAM & NEN-EN-IEC 60204)
Lees verder »

Advisering

AREPA Inspexx kan u adviseren over arbeidsveiligheid, helpen met de implementatie van de NEN 3140 in uw organisatie (handboek), het documenteren van installaties (tekenen) of helpen zoeken naar de oorzaak van een schade in uw installatie gerelateerd aan elektriciteit.
Lees verder »

Trainingen

AREPA Argus traint, adviseert en ondersteunt organisaties op het gebied van arbeidsveiligheid. In ons eigen trainingscentrum en op uw locatie, verzorgen wij praktijkgerichte trainingen op het gebied van onder andere NEN 3140, machineveiligheid, NEN 1010, en het keuren van arbeidsmiddelen.
Lees verder »

Recent nieuws

Lees ons laatste nieuws en blijf op de hoogte van wat er gebeurt binnen AREPA en in de reconditionerings-industrie!

Lees meer »