Inspectie arbeidsmiddelen

Scaffolding Inspexx
Om een veilige en gezonde werkomgeving voor werknemers te creëren, moeten bedrijven voldoen aan de ARBO-wet. Ook vanuit VCA en OHSAS normering worden eisen gesteld. Hieronder valt ook de inspectie van arbeidsmiddelen en klimmaterieel.

Inspecteurs van AREPA Inspexx inspecteren elektrische arbeidsmiddelen, verplaatsbare machines en klimmaterieel. Gegevens van de inspectie worden vastgelegd in de online omgeving "Mijn Inspexx", en u hebt direct inzicht in de status van uw middelen.

Wij bieden u verschillende inspecties aan, afhankelijk van uw behoefte.

Keuring elektrisch gereedschap conform NEN 3140

De keuring elektrisch gereedschap wordt door AREPA Inspexx uitgevoerd volgens de NEN 3140 norm en wordt altijd uitgevoerd door een deskundige inspecteur van AREPA Inspexx. Deze inspecteur is volledig op de hoogte van de NEN 3140 norm en weet precies op welke gebieden hij moet inspecteren. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen om zelf inspectie van u materieel uit te voeren.

Keuring ladders en trappen, rolsteigers

Aanvullend aan het keuren van elektrisch gereedschap inspecteert AREPA Inspexx ook ladders, trappen en klim- en steigermaterieel. Voor de inspectie van ladders en trappen wordt de NEN 2484 gehanteerd en bij het keuren van rolsteigers de NEN-EN 1004. Natuurlijk houdt AREPA Inspexx bij inspecties altijd rekening met geldende normen en voorschriften voor soms specifieke arbeidsmiddelen.

NEN 3140 arbeidsmiddelen inspecties kunnen ook plaatsvinden conform SCIOS Scope 9. Neem hierover contact met ons op.


Inspectie arbeidsmiddelen

Bereken uw inspectieprijs en vraag uw inspectie aan.

Inspectie aanvragen »

Recent nieuws

Lees ons laatste nieuws en blijf op de hoogte van wat er gebeurt binnen AREPA en in de reconditionerings-industrie!

Lees meer »