Blog


Marktsector
Bekijk alles
Maakindustrie
Datacenters
Windenergie
Marine & Offshore
Gezondheidszorg
Onderwijs
Incident
Bekijk alles
Brand & Roet
Chemische schade
Corrosie
Stof- & Poederschade
Wateroverlast
Locatie
Bekijk alles

 
Overwegingen voor, tijdens en na het herstellen van apparatuur
Deze blog gaat dieper in op overwegingen van reconditionering om ervoor te zorgen dat de juiste aanbevelingen worden overgebracht en dat reconditioneringsprocessen niet worden beschouwd als een omgeving buiten de ontwerpvereisten van de OEM.


 
De nasleep van een brand: de besmetting die u niet kunt zien
Na een brand is vervuiling in de vorm van roet en / of water (van sprinklerinstallaties) gemakkelijk op te sporen. Rook en roet kunnen zich echter verspreiden naar delen van de faciliteit die niet rechtstreeks door de brand worden getroffen waardoor producten van onvolledige verbranding op zeer gevoelige apparatuur terechtkomen.


 
Desinfecterende middelen en hun effect op apparatuur
Bezorgdheid over zogenaamde ‘high touch’-oppervlakken is bij verschillende instanties een punt van zorg geworden om de verspreiding van COVID-19 te beheersen. Hoewel er een voordeel zit aan verneveling kan dit type toepassing al snel de oorzaak worden van toekomstige defecten aan apparatuur.


 
AREPA helpt u te voorkomen dat een leverancier na een calamiteit de garantie op uw apparatuur laat vervallen.
Een incident zorgt ervoor dat verontreinigingen neerslaan op gevoelige, nieuw aangeschafte analytische apparatuur. Professionele reconditionering werd uitgevoerd, gevolgd door functionele testen. Aangezien de apparatuur vrij nieuw was, wilt u dat de garantie intact blijft. Wat kan je doen?


 
Feit versus fictie: 5 veelvoorkomende misvattingen over verlies van apparatuur
Na verlies van bedrijfskritische apparatuur richten zowel claimprofessionals als bedrijfseigenaren zich op het zo snel mogelijk herstellen van de productiviteit. Om dit te doen is het belangrijk ervoor te zorgen dat u alle opties begrijpt en de waarheid kent achter enkele veelvoorkomende misvattingen over apparatuurherstel.


 
Corrosie versus roest - Wat is het verschil?
Corrosie en roest worden vaak door elkaar gebruikt. Hoewel corrosie en roest beide het gevolg zijn van oxidatiereacties (waarbij een element combineert met zuurstof) zijn er verschillen tussen de twee.


 
Soorten corrosie; dit zijn de verschillen én effecten op metaal
Ontdek welke soorten corrosie er bestaan, wat belangrijke factoren zijn én wat het effect is op metaal en elektronische apparatuur. In deze blog bespreken we de twee algemene soorten corrosie: droge corrosie en natte- of elektrochemische corrosie. Lees snel verder!
Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »