Vloeistofchromatografie tests

HPLC

Branden leiden tot de vorming van duizenden corrosieve gassen, dat elk leidt tot unieke typen chemische bijproducten. Zwavelzuur, salpeterzuur, azijnzuur en mierenzuur kunnen ontstaan wanneer een combinatie van rubber, olie, chemische of natuurlijke stoffen zoals hout worden verbrand.

Bij de beoordeling van de apparatuur die brandschade heeft opgelopen, is het belangrijk om volledig te begrijpen welke verontreinigende stoffen de apparatuur hebben aangetast en in welke mate. AREPA kan deze kritische analyse in ons laboratorium uitvoeren met behulp van een HPLC unit (High Performance Liquid Chromatography).

Op basis van de oppervlaktetesten van de apparatuur in combinatie met de chemische evaluaties verkregen via onze HPLC unit, kunnen we de corrosieniveaus meten en onze klanten adviseren welke maatregelen zij moeten nemen voor de conservering, stabilisering, en uiteindelijk de herinstallatie van de apparatuur.


Wat Doen Wij

AREPA is een van de grootste bedrijven ter wereld op het gebied van schaderaming en herstel van machines en apparatuur. In meer dan 60 landen overal ter wereld hebben we projecten uitgevoerd en onze vertegenwoordigers zijn altijd 24-uur per etmaal oproepbaar om de inactieve tijd te beperken en de voortgang van het bedrijf te waarborgen.

Kortom, AREPA heeft een aantal van ’s werelds meest vermaarde specialisten in dienst om technische installaties te reconditioneren die zijn verontreinigd door brand en roestvorming, wateroverlast, extreme weersomstandigheden, zout- en schimmelvorming, olielekken, fysieke aantasting en zelfs stof of roet. Wij bieden aan aantal essentiële oplossingen:


 

Waar Zijn We Werkzaam

De eerste stappen van het merk AREPA zijn ongeveer 40 jaar geleden gezet in Silkeborg, Denemarken met activiteiten in Nederland, Zweden en het VK. Nadat AREPA in 2017 was overgenomen door Envista Forensics, een wereldleider op het gebied van forensisch advies, werden de Europese activiteiten van AREPA gecombineerd met TekPro Global het vermaarde reconditioneringsonderdeel van Envista in Noord-Amerika. Gezamenlijk heeft AREPA een van de grootste en meest ervaren teams van reconditioneringsspecialisten in de sector.


 
"Het was een fijne ervaring en een plezier met het AREPA team te werken. De acties die AREPA uitvoerde hebben de Honda Engine Plant geholpen snel weer volgens plan op normale productiesnelheid te komen. Ik beveel hen aan bij elk bedrijf dat enige vorm van hulp bij schadeherstel nodig heeft."
Andrew Silver, "Engine Plant Manager", Honda

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Recent nieuws

Lees meer »