Restoring Confidence
In Your Equipment

Als het noodlot toeslaat, heeft u een bedrijf nodig waarin u vertrouwen heeft. Een bedrijf dat op de juiste manier reageert, de schade beoordeelt en uw apparatuur zo snel mogelijk weer terugbrengt in de oorspronkelijke staat. Als wereldleider in technische reconditionering, zijn we er waar en wanneer u ons nodig heeft.

Ontdek Arepa »

Reconditionering

Wanneer bedrijfskritische apparatuur getroffen wordt door een ramp of calamiteit, is het van belang dat het juiste team deskundigen daar zo snel mogelijk actie op onderneemt. Al meer dan 30 jaar is AREPA de wereldleider op het gebied van reconditionering van apparatuur en hersteloplossingen. Bedrijfsonderbreking, productieverlies en vermindering van potentiële omzet zijn maar een paar risico’s waar een bedrijf mee te maken krijgt als vitale apparatuur beschadigd is geraakt – rampen en calamiteiten kun je niet voorkomen, maar met de juiste partner kan er wel strategisch en deskundig mee worden omgegaan. Laat AREPA het vertrouwen in uw apparatuur herstellen.

Inspexx

Regelmatige inspectie, controle en preventief onderhoud helpt storingen, calamiteiten en brand te voorkomen. Ook verzekeringsmaatschappijen eisen inspecties door gecertificeerde professionals. Inspecteurs en trainers van AREPA Inspexx zijn specialist in o.a. NEN 3140, NEN 1010, NTA 8220, NEN-EN-IEC 60204. Onze inspecteurs zijn gecertificeerd volgens SCIOS Scopes 8, 9, 10 en 12.

Ontdek meer over Inspexx »

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Trainingen

AREPA Argus traint, adviseert en ondersteunt organisaties op het gebied van arbeidsveiligheid. In ons eigen trainingscentrum en op uw locatie, verzorgen wij praktijkgerichte trainingen op het gebied van onder andere NEN 3140, machineveiligheid, NEN 1010, en het keuren van arbeidsmiddelen.

Herstel Vertrouwen Wereldwijd

AREPA is wereldleider in reconditionering van apparatuur, met kantoren en reconditioneringscentra in Europa en Noord Amerika. Wij beoordelen en reconditioneren beschadigde technische apparatuur voor Fortune 500 bedrijven, landelijke, provinciale en lokale overheden, grote universiteiten en scholen, de maakindustrie, energiebedrijven, wetenschappelijke laboratoria, ziekenhuizen en meer. We onderhouden ook apparatuur vòòr de schade ontstaat. Boven alles, besparen we onze klanten de kosten van de aankoop van nieuwe apparatuur en lange 'downtime', en geven hun het vertrouwen om verder te gaan.


Recent nieuws

Lees meer »