Brandschade in magazijn producent van kabelbomen in auto-industrie


 

Warehouse Fire

Incident

Op 11 november 2021 had een fabrikant van kabelboomsystemen voor belangrijke Amerikaanse autobedrijven een brand in hun magazijn. Rook en roet drongen het hele gebouw binnen en verontreinigde halffabricaten en de gehele onderdelenvoorraad. Gezien de bestellingen die moesten worden uitgeleverd, was het essentieel om de voorraad zo snel mogelijk te reconditioneren

Uitdagingen & Logistiek

De brand beïnvloedde het vermogen van het bedrijf om aan hun leveringsverplichting te voldoen. Het vervangen van de verontreinigde voorraad zou zeker enkele maanden hebben geduurd, waardoor reconditionering de perfecte oplossing was. Het bedrijf ging snel aan de slag om de ideale oplossing te vinden en hadden snel AREPA's Equipment Restoration and Decontamination experts op locatie om het reconditioneringsproces te starten. Door de toegenomen vraag en gebrek aan aanbod zouden namelijk drie autofabrikanten volledig zijn stilgelegd als het niet was voor de inspanningen van het AREPA-team om snel en efficiënt producten en voorraad terug te brengen naar de staat van voor de brand.

Resultaat

De fabrikant zouden hun belangrijkste klanten over de hele wereld hebben moeten teleurstellen als de kabelboomsystemen niet geleverd konden worden omdat deze opnieuw hadden moeten worden gemaakt. AREPA beperkte hun verlies door het magazijn, kantoren en ongeveer 100.000 producten en voorraad te reconditioneren, waardoor het bedrijf snel hun productie kon hervatten en aan hun leveringsvoorwaarden kon voldoen.

Krijg de hulp die je nodig hebt.

Lees meer over onze technische reconditioneringsdiensten, onderhoudsservice, continuïteitsadvies en meer.

Contact »

Recent nieuws

Lees meer »