Mutsaerts

AREPA Inspexx heeft een inspectieproduct ontwikkeld dat voldoet aan de eisen die Mutsaerts daaraan stelt. Indien u twijfelt aan de juiste keuze neem dan contact op met uw assurantietussenpersoon, hij kan u eventueel alsnog informeren. U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze adviseurs.

Via onze Inspexx calculator kunt u online eenvoudig en snel de prijs laten berekenen voor de inspectie van uw keuze. Volg het stappenplan en u krijgt van ons direct de prijs voor de inspectie gepresenteerd; u kunt daarna beslissen om de inspectie te laten uitvoeren.

SCIOS SCOPE Inspecties

  • SCIOS scope 10 inspectie is een gecertificeerde brandrisico inspectie gericht op het brandrisico veroorzaakt door elektra
  • SCIOS Scope 12 inspectie is een keuring van zonnepanelen en zonnestroom installaties. Deze inspectie is gebaseerd op verschillende normen, o.a. NEN 1010, NEN-EN-IEC 62446-1, NEN-EN-IEC 61439-1, NEN-EN-IEC 62305, NEN 3140.

Korting bij AREPA Inspexx
Als u uw inspectie door AREPA Inspexx laat uitvoeren kunt u als relatie van Mutsaerts rekenen op 5% korting op uw Scope 10 inspectie.