Federatie Nederlandse Ruitersportcentra

FNRS Logo Kvw 300 Pix

Aon & FNRS

AREPA ondersteunt relaties en partners van Aon met informatie over haar diensten en helpt deze relaties met een veilige bedrijfsvoering.

Als partner van Aon mogen wij de leden van de FNRS onze inspecties aanbieden. Aon en de FNRS wil op deze wijze haar maneges helpen hun elektrische installaties veilig en betrouwbaar te houden. Dit is belangrijk voor de betrouwbaarheid en continuïteit van uw bedrijfsvoering. Het beperken van stilstand en storingen en het voorkomen van brand hangen nauw met elkaar samen en leveren u uiteindelijk een beter rendement op.

Daarnaast krijgen leden van de FNRS 5% korting op een NEN 3140 inspecties en Scios Scope 10 inspecties.

Inspecteren van elektrische installaties, machines en arbeidsmiddelen

Afhankelijk van de vraag ondersteunt AREPA Inspexx relaties van Aon& FNRS met het uitvoeren van inspecties.

Wij maken onderscheid in de volgende inspecties:

SCIOS scope 10 inspectie, gecertificeerde brandrisico inspectie gericht op het brandrisico veroorzaakt door elektra. Een Scope 10 inspectie laat u uitvoeren wanneer uw verzekeraar u heeft gevraagd om elektrisch materieel te laten inspecteren op brandrisico. 

SCIOS scope 10 inspectie + ARBO-check, gecertificeerde brandrisico inspectie volgens de NTA8220 gericht op het brandrisico veroorzaakt door elektra, aangevuld met een veiligheidsinspectie op basis van de NEN3140

NEN 3140 inspectie, veiligheidsinspectie conform de NEN 3140 voor de veiligheid van medewerkers en gebruikers van installaties. Tijdens deze inspectie keuren wij als onafhankelijk specialist uw elektrische installaties op diverse aspecten gericht op een veilige bedrijfsvoering. Deze inspectie is niet wettelijk verplicht maar geeft wel invulling aan de wettelijke eisen.

Voor een prijsopgave voor relaties van de Federatie Nederlandse Ruitersportcentra gebruikt u onderstaande buttons.